4 Nisan 2020 Cumartesi

Harflerin Anlamı Harflerin Frekansı ile isim analizi yapın



( A ) Kişiye liderlik şahsiyetini verir yükler. namus ve erdem sembolüdür .Sağlam iradeniz mücadeleci bir gücünüz var demektir . ( a) isminin içerisinde varsa hükmedici ve yönlendirici frekans taşır. İsminizin içinde ( 1 ) Den fazla ( A ) Harfi varsa . Buda sizin macera sever Sadakatli Çalışkan ve verimli bir şahsiyetiniz var demektir.

( B ) Harfi Hayat gücünü ve yaşam çoşkusunu heyecanı ifade eder , kişiye canlılık ve heves verir . Beden ve ruh canlılığı etkisindedir . (b)Sağlığa düşkünlük ben merkezcilik ve şüphecilik frekansını çeker.İsminizin içinde ( 1 ) Den fazla ( B ) Harfi varsa her işiniz yardımcısız halletmeye gücünüz ver demektir.

( C / Ç ) Bu harfler sevmek sevilmek ve değer görmek ,sanata karşı ilgi ,insana fizik ve manevi güç verir . İlk harfiniz ise iyimse sevecen ve idareci bir iradeniz var demektir . (c-ç) isteklerine ulaşmada çok kuvvetli frekanstadır. İsminizin içinde ( 1 ) Den fazla ( C ) Harfi varsa Hayatta her istediğinizi elde edeceksiniz demektir.

( D ) ilk harfi ( D ) ise Zaman zaman maddi ve manevi sıkıntılı günler yaşarlar . Ancak yine bu zorlukların üstesinden gelmede başarılıdır. ( 4 ) Rakamının tüm özelliğini taşırlar . Tabiatları yavaştır ve uysal ve Egoist olurlar . (d) Realist ve Çalışkan olurlar Ancak ( 4 ) Rakamının Zıt etkinliklerinden kaçınmaları lazım.

( E ) İsminizin ilk harfi ( E ) Harfi ise insana zihin gücü ve kültür zenginliği verir Müzisyenlik ve Konuşma yeteneği kuvvetlidir. ( e ) Söz ile ifade edilen tüm meslek dallarında başarılı olurlar .İsminizde ( 1 ) Den fazla ( e ) varsa Bütün sanat dallarında ve tüm alanlarda başarılı ve aranan kimseler olma frekansları çok yüksektir.

( F ) İsminizin İlk ( F ) Harfi ise gözü kara yapıya sahip hayatta büyük sorumlulukları olan büyük olan ev ile aile ile ilgilenen bir kişi olduğunuzu gösterir . ( e ) İyi huylu ve çalışkan hak ve adaleti duyguları gelişmiş olur.

( G / Ğ ) Bu Harfler tefekkürü ifade eder . İsminde bu harfler olan kişiler Her olayı ve her davayı araştırır . Hayatın gizemini araştırmayı seven kişiliklidir .Meraklı yapıları vardır. (g-ğ) Derin düşünceler üzerinde yoğunlaşır kimseye muhtaç olmayı istemez başarı ve muhtaç olmadan yaşamayı prensip edinirler.

( H ) Yaşamda sürekli engelleri vardır aşmak için sürekli mücadele verir, (h) Hayattaki önlerine çıkan merdivenli yolları çıkışlı yollar ağır ve emin adımlar ile çıkar başarıya ulaşırlar ,yetenek seviyeleri gelişmek için frekansları yüksektir

( I / İ ) Bu Harfler Kainata benzer sütuna benzedikleri için .Kişiye yıkılmaz ve sarsılmaz ve yılmaz bir güç verir . ve Mükemmel bir şahsiyet ifade eder . (ı/i) Hoş görülü Sempatik Yardım sever Ve seyahat etmeyi severler

( J ) Çok iyi bir lider ve otoriter ve otoritesini karşı tarafa ciddi bir şekilde aktarır . (j) maddi ve manevi sahada çok güçlü frekanslar taşır.

( K ) Büyük kitleleri etkileyecek bir güçleri sahip olur .Kendi güçlerini ve etrafına toplananların güçlerini ve fikirlerini birleştirirlerse daha da başarılı olurlar. (k) mücadeleci yanları ile cesur atak ve atılgan olurlar mizaçları hareketlidir.

( L ) Harfi tüm güzellikleri temsil eder ,popüler bilgili ve başarılı olurlar . (l) Sezgileri kuvvetli olur . Başkalarının davranışlarındaki problemi anlamak ve olayları çözmek isminde ( l) Harfi bulunanlar için daha da kolaydır .

( M ) Mantıklı iradeli üstün yetenekli olurlar . Konsantrasyon güçleri çok gelişmiş olurlar .İş para tüm harfler içerisinde üstün bir güç frekansındadır. işlerinde ve aşk yaşantılarında başarı sağlarlar.. (m) Bir kişinin İsminin içinde ( 1 ) den fazla (m ) her işte her yerde ve her sahada alanda başarılı olurlar . Ruhsal ve bedensel açı dan çok güçlü olurlar,başarılı ve üstündürler.

 ( N ) Organize yetenekleri yüksektir ve başarı elde ederler.Merkür Gezegeninin . Tesiri ve Etkisi altındadır . Akılları vehisleri devamlı çarpışma halindedirler . (n) Tıpkı bir radyo alıcısı gibi . Frekansları her şeyden etkilenir ve tesiri altında kalırlar . Her zaman uyanık olurlar ve her söyleneni hafızalarına kaydederler . Ve kolay aldatılamazlar . Bu harfin bir özelliğinde kararsızlıktır . Bazen kararsız olurlar ve sıkıntı ve stres yaşarlar . Başarılı olmak istiyorsanız hislerinizi yenmeniz lazımdır .

( O / Ö ) Maddi manevi evren enerjisini üzerine çeker paylaşmayı bile bilirse . Gizemli ve Sihirli olan şeyleri araştırıp bulma yeteneğini vardır ( o/ö) Duygularını gizlemeyi iyi becerir Ketumdurlar.

( P ) Mükemmeliyetçi Tedbirli zeki ve anlayışlı ve ileri görüşlü olurlar . Okumayı severler.Mistik görüşleri ağır basar ( p ) Ters etkisi ve tesiri içine kapanıklıktır başarılı olmak için . Dünya işlerine pek önemvermezler .

( R ) Hak ve hukuk konusunda adaletli bir yapıya sahiptir, iyi bir lider olur korkusuzca giderler davaların üzerine . Zenginden alıp fakireveren bir mizaçları vardır . Kişilikleri karizmatik ve sade gösterişi sevmeyen insanlardır. ( r ) Harfi enerjik başarı ve azim doludur . Olayların üzerine emin adımlar ile giderler ve başarısız olmaları muhtemelen azdır .

( S / Ş ) Bitmek tükenmeyen güçleri ve arzuları sembolize eder ve arzularını gerçekleştirme çabası kuvvetlidir ( s/ş) Güzel projelere imza atar yaratıcılıkları gelişmiştir sanattta başarılıdırç ihtiraslarla ve gizem ile dolu olduğunu gösterirler kişiye .

( T ) Ketum duygularını ifade etmek istemeyen içlerine kapanık ticarette başarılı kişilerdir. Çoğunluklar Sihirli ve Gizemli bir mizaca sahip olurlar ,zaman zaman uysal bir kişi olurlar . (t) kimse çoğunlukla başkalarının idaresi altında yaşamaktan zevk alırlar . Kendi başlarına bir iş yapmaktan ve sorumluluk almaktan korkar ve çekinirler .

( U ) Tüm seslerin içerisinde herşeyi içinde barındıran tek harftir. hiç beklemedik bir başarı ve yetenek kazanırlar . içine her şey konan bir kaba benzer . ( u ) Olan kimseler her şeyi öğrenmek için çok yetenek ve güç harcarlar ve öğrenirler . Zeki ve azimli olurlar .Neşeli ve rahat bir yaşantıya sahip olurlar.

( Ü ) Zorlu yaşam zorlu deneyimler içinde barındırır. ( ü) Biraz mutsuzluk biraz hayal kırıklığı yaşamaları kuvvetlidir .

( V ) Evren enerjisi şifalandır ma etkisine yardımcı olur. Güçleri sayesinde hayatta karşılaşacakları tüm engelleri ve güçlükleri aşarlar ve başarıya ulaşırlar . ( v) Fizik alanında çok güçlü olurlar .Nazariyattan ziyade tatbikatta daha başarılı olurlar . Azimleri sayesinde başaramayacakları iş yoktur ve hedefe ulaşmak için her yolun mübah olduğunu bilirler.

( Y ) Geçmiş değerlerle yaşarlar geçmişte yaşananları silememektedirler, ilim sahasında çok başarılı olurlar. Her ortama ve her topluma kolayca uyum sağlayabilirler .Tefekkür ve İnsanlık sevgisi ve sırdaşlık özellikleridir . ( y) özel yetenekleriniz vardır azminiz ve inancınız ile azminizi ve yeteneğinizi birleştirirseniz uzanamayacağınız dal ve başarılı olamayacağınız alan ve saha kalmaz .

( Z ) Bilgi edinmeyi kendini geliştirme yönü kuvvetlidir. İstenilen bilgiyi kendine yönlendirmekte başarılıdır. Harfinde muazzam bir güç ve enerji vardır Ancak bu güç insanı çok güçlü ve çok güçsüz yapacak niteliktedir . İç güdülerinin emrettiği kötü işleri yapmazlarsa çok başarılı ve azimli olurlar . İç güdülerini sesini dinler ve iş güdülerinin emirlerine boyun eğerlerse hayattan zevk alamazlar . ( z) Aldığı bigiyi çok iyi kullanabilme yeteneğine sahiptir maddi sıkıntı çekmezler . Politikada başarılıdırlar Alıntı.

2 yorum:

Merhaba

Çinli seks izle Çinli japon pornosu

Popüler Yayınlar